BOKA RUM/paket
Scrolla
ner

June 24, 2023

Fira midsommardagen på ön!

Boka
från
7 500
SEK

Fira midsommardagen i historiens vingslag på en charmig och unik plats!

Under nästan 100 år sköttes fyren av familjer som levde på den karga och vindpinade ön. Till och med en skola drevs för barnen på ön fram till 1938. Familjerna odlade grönsaker på trädgårdstäppor med matjord som hade transporterats från fastlandet. Men det var svårare att hitta de sju sorters midsommarblomster och gärdsgårdar att hoppa över i den mytomspunna midsommarnatten. Trots detta har midsommar också firats här ute, med spelemän, midsommarstång, sill och nubbe, skratt och dans på klipporna långt in i den ljusa sommarnatten.

Njut av en härlig och avkopplande midsommardag omgiven av vackra omgivningar och god mat. Upplev den autentiska atmosfären och de gamla traditionerna som fortfarande är en viktig del av firandet på denna plats. Byggnaderna har varsamt renoverats och skapat en idyllisk plats där ljuset är klarare, vinden friskare, vattnet kristallklart och skaldjuren färskare.

BOKA

Boka

Boka

förfrågan

Boka

Boka

Program

June 24, 2023

Fira midsommardagen på ön!

Boka
från
7 500
SEK PER PERSON

Villkor

Bokningsvillkor

Specifika villkor för evenemanget hittar du under 'Villkor'.

Fler evenemang

På Pater Noster är vi beroende av väder och vind, därför kan de tillställningar och specialarrangemang vi anordnar ibland komma att ställas in av naturliga skäl. Följ oss på Facebook eller Instagram för att få våra senaste uppdateringar, eller ring om du är osäker.