BOKA RUM/paket
Scrolla
ner

July 1, 2023

Vernissage - Guardian of water

Boka
från
SEK

"GUARDIAN OF WATER" - A tribute to all the oceans on Earth

Den 2 juni - 30 augusti

En enastående upplevelse som förenar konst och natur på ön och i Pater Noster Art Hall.

Utställningen är en hyllning till havet och vattnet på vår jord. Fotograferna bakom verken, Christy Lee Rogers från Hawaii och Zena Holloway från UK, är båda starkt engagerade i frågor kring den biologiska mångfalden och välmåendet för världens hav. Båda fotograferna är välkända internationellt och har ställt ut på stora gallerier och museer. Zena är fotograf för National Geographic och Christy är skaparen av tavlan som hänger i den vackra Fyrmästarens matsal. Vernissagen är skapad tillsammans med UpOnWalls.

Christy Lee Rogers

Christys verk har ställts ut globalt och hålls i både offentliga och privata samlingar världen över. Hennes verk har synts i internationella tidskrifter såsom Vogue, Elle Decoration och Global Times. Christy är även fotografen bakom den fantastiska tavlan som hänger i Fyrmästarens matsal.

Zena Holloway

Förutom sina egna konstprojekt har Zena även arbetat för bland annat National Geographic och brittiska BBC. Hennes verk har publicerats i internationella kampanjer och redaktionella inslag som The Sunday Times, Nike och English National Opera.

Pater Noster Art Hall - Lara Zankoul

I öns minst byggnad har vi skapat en egen konsthall där vi utöver den större utställningen visar 5 verk av Lara Zankoul från Beirut. Hennes verk fångar vardagligt mänskligt beteende och frågor som uppstår inom samhället genom fotografisk media. Hon har varit med i utställningar både lokalt, i grupputställningar samt egna utställningar på Ayyam Gallery och Art Lounge i Beirut. På internationell nivå har hon bland annat visats på Guy Hepner Gallery i New York och HEIST Gallery i London.

BOKA

Boka
Foto: Christy Lee Rogers

Boka
Foto: Zena Holloway

förfrågan
Foto: Zena Holloway

Boka

Boka

Program

PREMIÄR DEN 2 JUNI

Välkomna ut till ön för en härlig premiärdag för Guardian Of Water.

Vi erbjuder dagsturer t/r från antingen Marstrand eller Skärhamn. På plats är sommarcaféet öppet där det går att köpa lunch, fika och god dryck. Det blir en härlig dag fylld av konst, hav, historia och nöje!

Läs mer och boka här.

Dagsturer 1 juli - 15 augusti

I sommar erbjuder Head4Waves dagsturer t/r. Upplev en härlig båttur på havet innan ni går i land på Pater Noster. På ön kan ni se vernissagen, köpa en god lunch eller fika i sommarcaféet och besöka kungen av fyrar.

Läs mer och boka här.

July 1, 2023

Vernissage - Guardian of water

Boka
från
SEK PER PERSON

Villkor

Bokningsvillkor

Specifika villkor för evenemanget hittar du under 'Villkor'.

Fler evenemang

På Pater Noster är vi beroende av väder och vind, därför kan de tillställningar och specialarrangemang vi anordnar ibland komma att ställas in av naturliga skäl. Följ oss på Facebook eller Instagram för att få våra senaste uppdateringar, eller ring om du är osäker.