BOKA RUM/paket
Guardian of Water
Scrolla
ner

June 2, 2023

2/6 Vernissage premiär - Båttur från Marstrand och Skärhamn. Caféet i sjöboden är öppet!

Boka
från
650
SEK

Varmt välkomna ut till premiären den 2 juni för vernissagen Guardian of Water. Vi firar med konst, hav, historia, kultur och matupplevelser på en plats där sinnena förstärks.

GUARDIAN OF WATER - A tribute to all the oceans on Earth

Utställningen på ön är en hyllning till havet och vattnet på vår jord. Fotograferna bakom verken, Christy Lee Rogers från Hawaii och Zena Holloway från UK, är båda starkt engagerade i frågor kring den biologiska mångfalden och välmåendet för världens hav. Båda fotograferna är välkända internationellt och har ställt ut på stora gallerier och museer. Zena är fotograf för National Geographic och Christy är den begåvade konstnären bakom den praktfulla tavlan som pryder den vackra och mytomspunna matsalen hemma hos Fyrmästaren. Vernissagen är skapad tillsammans med UpOnWalls.

Pater Noster Art Hall

I öns minst byggnad har vi skapat en egen konsthall där vi utöver den större utställningen visar 5 verk av Lara Zankoul från Beirut. Hennes verk fångar vardagligt mänskligt beteende och frågor som uppstår inom samhället genom fotografisk media. Hon har varit med i utställningar både lokalt, i grupputställningar samt egna utställningar på Ayyam Gallery och Art Lounge i Beirut. På internationell nivå har hon bland annat visats på Guy Hepner Gallery i New York och HEIST Gallery i London.

Program för dagen

Dagen börjar med en fin båttur i skärgården. Ni välkomnas i den lilla hamnen och får ta del av de första historierna om ön, fyren och fyrfolket. På plats finns det sedan tid att gå runt på ön och se utställningen. Upplev den vackra tyngdlösa fotokonsten utomhus i en underbar miljö. Sommarcaféet är öppet där det serveras hembakad fika och god dryck.

Det går dagsturer från Marstrand och Skärhamn. För att boka din plats, tryck här.

BOKA

Boka

Boka

förfrågan

Boka

Boka

Program

Guardian of Water

June 2, 2023

2/6 Vernissage premiär - Båttur från Marstrand och Skärhamn. Caféet i sjöboden är öppet!

Boka
från
650
SEK PER PERSON

Villkor

Bokningsvillkor

Specifika villkor för evenemanget hittar du under 'Villkor'.

Fler evenemang

På Pater Noster är vi beroende av väder och vind, därför kan de tillställningar och specialarrangemang vi anordnar ibland komma att ställas in av naturliga skäl. Följ oss på Facebook eller Instagram för att få våra senaste uppdateringar, eller ring om du är osäker.