BOKA RUM
Scrolla
ner

August 18, 2023

Master Yoga Sweden & Pater Noster

Boka
från
SEK

Långsamt retreat

Med yogalärare Johanna Alvin. Här landar du in en hel helg för långsamma dagar. Tillsammans bjuder vi in långsamhet som något vackert och naturligt under Johannas ledning.

Vi omfamnar lugnet i takt med havets vågor och brus, solens strålar och de friska, salta vindarna. Yoga, meditation, yoga nidra, bastu, bad och mycket god mat med fokus på fisk och skaldjur med inslag av tång. För dig som är nyfiken och önskar lära dig mer om den vackra och nyttiga tången runt ön är det möjligt med expert och marinbiologen Johan.

Intresserad? Tryck BOKA knappen för att få mer info.

BOKA

Boka

Boka

förfrågan

Boka

Boka

August 18, 2023

Master Yoga Sweden & Pater Noster

Boka
från
SEK PER PERSON

Villkor

Bokningsvillkor

Kostnad för övrig dryck tillkommer. Alla priser är exklusive moms för företag, inklusive moms för privatpersoner.
Avbokningsvillkor: Vid avbokning 60 dagar innan ankomst, debiteras 25 % av bokningens totalbelopp. Vid avbokning gjord mellan 30 dagar och 15 dagar innan ankomst, debiteras 75% av bokningens totalbelopp. Vid avbokning senare än 14 dagar innan ankomst debiteras 100% av bokningens totalbelopp.

Fler evenemang

På Pater Noster är vi beroende av väder och vind, därför kan de tillställningar och specialarrangemang vi anordnar ibland komma att ställas in av naturliga skäl. Följ oss på Facebook eller Instagram för att få våra senaste uppdateringar, eller ring om du är osäker.