BOKA
Scrolla
ner

Att se och göra

Aktiviteter på ön

Vår ö är de facto ett litet skär längst ut i havsbandet, men ändå kan vi erbjuda en mängd aktiviteter.

Gå upp för trapporna och se utsikten högst upp i fyren Pater Noster Lighthouse där du även kan meditera och utöva yoga. Här kan man få uppleva en skön massage i sittandes position och under tiden få den härliga utsikten.

Hitta din egna favoritplats på klipporna. Ta ett uppfriskande havsbad, svalka av dig i utomhusduschen eller njut av vårt utespa i form av badtunnor med uppvärmt havsvatten, bada bastu invid fyren med fantastisk utsikt över horisonten.

Du kan fiska från ön, skörda tång med marinbiolog, åka på tångsafari, ta en tur mellan kobbarna för en sälsafari eller paddla havskajak och simma med sälarna. Möjligheterna är lika gränslösa som horisonten men självklart är det säsongen som styr utifrån väder och vind. För mer information se nedan.

Att få uppleva

Kustupplevelse med fart

Få en äkta västkustupplevelse med en tur på havet som kan ta från 1-3 timmar. Upplev allt vad västkusten har att erbjuda för dagen och kom med höga förväntningar! Runt Pater Noster finns sälar, tumlare, konstverk och solnedgångar som löser av varandra beroende på väder och tid på dygnet. Vi färdas i ribbåt och du bestämmer tid, antal stopp på vägen och hastighet. För upp till 12 personer, pris på förfrågan

BOKA UPPLEVELSE

Att få uppleva

Fisketur med yrkesfiskare

En av Marstrands få kvarvarande yrkesfiskare visar sina hetaste fiskeställen och ger de bästa fiske tipsen. Säsong för spöfisket är från maj och hummerfisket är i oktober. Vid spöfisket brukar fångsten bestå av torsk, makrill, sej, pigghaj, fjärsing och långa. Fisket bedrivs vanligtvis vid dom yttre skären omkring Pater Noster på ca 15-40 m djup.

Förfrågan

Att få uppleva

Sälsafari

Åk på sälsafari med RIB bland skären genom Albrektsunds kanal och runt fantastiska Klöverön för att senare passera det mytomspunna Sillesund. Se sälkolonin som kan bestå av så många som 50 sälar som ofta ligger och solar vid de yttre kobbarna och skären runt Pater Noster.

Att få uppleva

Tångsafari med marinbiolog

Möt vår marinbiolog, upplev provsmakning, tillagning och lär dig allt det finns att veta om tång. Minst 6 personer. Hör av dig för mer information!

FÖRFRÅGAN