BOKA

Villkor

Almänna villkor

Vi agerar ansvarsfullt, tänker långsiktigt och jobbar ständigt med att förbättra vår hållbarhet, och har med oss detta i de beslut vi tar i vår verksamhet. Detta utifrån såväl miljöaspekten som det sociala (inkluderande, jämlikt och tolererande) och vår egen ekonomiska hållbarhet. Vi vill att både vi själva och våra gäster gör så liten påverkan som möjligt på miljön.

Vårt interiörkoncept innehåller 70 % vintage och 30 % nytt. Vi har ett eget vattenverk som avsaltar och renar havsvatten som vi dricker, och vi har ett mål om att påbörja egen produktion av salt, tångprodukter och även solceller. Självklart väljer vi leverantörer som själva jobbar med hållbarhet och vill utveckla det.

Bokningsvillkor

Pris presenteras inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag. Kostnad för dryck tillkommer och betalas med kort vid utcheckning.
Betalning för bokning av vistelse online eller vid faktura betalningslänk som skickas vid bekräftelse av bokning.
Tillträde till rummen senast kl. 15.00, utcheckning senast kl. 10.00.

1. avbokning

Kostnadsfritt fram till sex veckor innan bokad vistelse för privat personer och åtta veckor för företag. Sker avbokning senare debiterar vi för hela vistelsen exkl. dryck. Om vår skeppare anser att det inte är möjligt att angöra Hamneskär på grund av hård vind erbjuder vi helikopter service som alternativ, pris på förfrågan, alternativt blir bokningen innestående och kan nyttjas vid ett senare tillfälle under ett års tid från bokningstillfället.

2. Gruppbokningar/EVENEMANG

Gruppbokning under för- och eftersäsong: För att vi ska öppna upp ön, start debitering från 65 000kr. Bekräftat antal deltagare 4 veckor innan ankomst (justering med ökat antal deltagare fram till 2 veckor innan ankomst) därefter debiteras för alla bekräftade deltagare.

Särskilda evenemang sålda via Tickster.se: Minimum 20 sålda biljetter för att dagsevenemanget ska kunna genomföras och evenemang med övernattning minst 14 bokade personer.

Kajakpaddling: Bokning måste ske senast 2 dagar före ankomst till Pater Noster och är bindande. Betalning sker vid ankomst till ön. Bokning sker vi mail till info@kajaktivtjorn.se.

3. konferensbokningar

Under för- och eftersäsong: För att vi ska öppna upp ön, inköp och planering, start debitering från 65 000kr.
Avbokning kostnadsfritt fram till åtta veckor innan bokad vistelse. Sker avbokning senare debiteras hela värdet på vistelsen exkl. dryck. Bekräftat antal deltagare 4 veckor innan bokad vistelse (justering av ökad antal deltagare kan justeras fram till 2 veckor) därefter debiteras för alla bekräftade deltagare.


Om vår skeppare anser att det inte är möjligt att angöra Hamneskär erbjuder vi helikopter service som alternativ, pris på förfrågan, alt bokningen blir innestående som kan nyttjas vid ett annat tillfälle inom 12 månader.

INTEGRITETSPOLICY

På Pater Noster Ett hem vid horisonten behandlar vi dina personuppgifter i olika sammanhang, t.ex. när du bokar övernattning  eller beställer tjänster hos oss, utnyttjar tjänster som vi tillhandahåller. I vår integritetspolicy hittar du information om vår behandling av personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med den vid var tid gällande svenska dataskyddsförordningen, GDPR.

Hantering av personuppgifter

Genom att boka hos oss, samtycker du till att vi lagrar den information om dig och ditt sällskap som behövs för att kunna ge dig en härlig vistelse  hos oss som motsvarar dina önskemål. Du ger också ditt samtycke till att bli kontaktad i efterhand för att vi ska kunna fråga om din upplevelse av din vistelse på Pater Noster.

DATALAGRING

Vi följer gällande regler och rekommendationer om datahantering av personuppgifter och sparar endast dina kontaktuppgifter samt uppgifter om din bokning i våra system. Två år efter din senaste kontakt med oss raderas dessa automatiskt. Du kan när som helst kontakta oss för att få reda på vilka uppgifer vi sparat eller begära att vi raderar dina uppgifter ur våra system.