boka boendepaket
Pater Noster Hamneskär
Scrolla
ner

July 9, 2024

Dagstur | Pater Noster x Rolfs Buss

Boka
från
2175
SEK
“Följ med på vår dagstur till en av västkustens mest intressanta platser. Vi gör en rundvandring på den spektakulära ön Hamneskär där fyren Pater Noster står och vi får se hotellet "Ett hem vid horisonten" som bland annat utsågs till världens bästa hotellkoncept 2021.

Pater Noster började användas redan 1868 och tjänstgjorde i över 100 år. Innan vi tar ribbåtarna ut till Hamneskär serveras vi morgonfika på anrika Sundsby Säteri och på vägen ut till ön finns det goda chanser för att få se vilda sälar. Väl framme på ön får vi en härlig lunch med dryck, kaffe och kaka.“ - Rolfs Buss

I sommar arrangerar Rolfs Buss dagsturer från Göteborg ut till Pater Noster, som i somras blev otroligt uppskattat av de glada och nöjda besökare vi fick välkomna till ön. Välkommen att boka din plats till sommarens dagstur! 

För dagsprogram och lediga datum, tryck här.

BOKA

Boka

Boka

förfrågan

Boka

Boka

Program

Pater Noster Hamneskär

July 9, 2024

Dagstur | Pater Noster x Rolfs Buss

Boka
från
2175
SEK PER PERSON

Villkor

Bokningsvillkor

Specifika villkor för evenemanget hittar du under 'Villkor'.

Fler evenemang

På Pater Noster är vi beroende av väder och vind, därför kan de tillställningar och specialarrangemang vi anordnar ibland komma att ställas in av naturliga skäl. Följ oss på Facebook eller Instagram för att få våra senaste uppdateringar, eller ring om du är osäker.