boka Vistelse

Vi som älskar Pater Noster

Äventyrarna som tyckte det var en bra idé

Som infödda västkustbor har vi fem aktörer som driver Pater Noster en stor kärlek till denna plats. Vi har velat lyfta fram historien och livet på ön så som det varit under 150 år. Vi lever och andas de salta vindarna, den friska luften och inspireras av historiens vingslag.

Mirja Lilja Hagsjö

Hon bor på fastlandet nära Marstrand. Utbildad fartygsbefäl och HSF. Hon älskar havet och västkusten, och har vuxit upp i ett litet fiskesamhälle på kusten och tillbringat somrarna på klippor och hav i större delen av sitt liv. Hennes tidigare erfarenhet från att driva internationella projekt inom upplevelse-industrin kommer väl till pass i detta sammanhang. VD och har driftansvaret tillsammans med Anders.

Anders Rasmusson

Anders är passionerad av mat och dryck. Med många års erfarenhet och kunskap av restaurang branschen och vinproduktion i Göteborg är han öns sommelier och delar driftansvaret med Mirja. Han bor idag på en ö inte långt ifrån Hamneskär och är uppvuxen på Hällevikstrand. Utbildad fartygsbefäl och HSF och älskar skärgården lika mycket som de andra ägarna.

Erik Nissen Johansen

"En fiskare fångad i en hotelldesigners kropp" - Han har fiskat hummer runt Pater Noster så länge han kan minnas, och blev eld och lågor när han hörde om möjligheten att blåsa liv i de gamla Fyrmästar-bostäderna igen. Hans sinne för design och hans bakgrund som prisvinnande arkitekt på Stylt Trampoli har bidragit till att återskapa den unika känslan i byggnaderna på ön. Han är ansvarig för öns PR & media.

‍Carl Sylvan

Skepparen som kan havet på sina fem fingrar, även den upproriska Marstrands fjorden. Han ansvarar att hotellgästerna får en trygg och behaglig färd över till ön Hamneskär. Han är Sveriges mest erfarna 49er seglare med OS satsning. Han bor på kusten och driver tillsammans med sin fru RIB bolaget Head4Waves. De erbjuder fina RIB upplevelser längs kusten, högfart eller mer comfort ride.

Olle Langenius