BOKA RUM/paket
scroll down
m2
personer
Boka rum
fr.
SEK

Utomhussäng

Med oändlig takhöjd

Kom ännu närmare naturen genom att boka den sköna Dux-sängen som är placerad utomhus längst ut på en klippa. Den perfekta platsen för en romantisk vistelse eller för en oförglömlig naturupplevelse.

Sov under bar himmel med gnistrande stjärnor och mångatan som inramning. Solnedgång, månen, det mörka vackra, fågelsång, vind och hav, det är som ett paradis.  Här ute finns inget som kan påverka ljuset vilket gör att stjärnorna gnistrar som diamanter - och det finns inga mygg, ormar, fästingar eller möss.

Vår fantastiska utomhussäng är tillgänglig under sommarmånaderna och kan endast bokas som ett tillägg i samband med rumsbokningen. Den rymmer två personer och kostar 3000 SEK för hela vistelsen. Eftersom vi lever på öns premisser och styrs av väder och vind och vårt erbjudande är beroende av väderförhållandena, är det möjligt att boka sängen först när du anländer till ön.

Det går bra att göra en preliminärbokning av sängen i samband vid rumsbokning online eller via här vår mail, glöm inte uppge vilket datum ni har bokat vistelse och rum reservations@paternoster.se

Läs mer

FYRMÄSTARENS HEM

Känn historiens vingslag

Bo i fyrmästarens hem

Oavsett säsong och väder, är ön en unik destination. Här räcker det med att du får landa och möta Moder Natur för att få en oförglömlig upplevelse.

Efter varsam renovering har Fyrmästarens hem förvandlats till ett prisbelönt boende längst ut i havsbandet. Med handplockad, smakfull inredning och ambitionen att låta hav och natur prägla dina intryck.

Det finns 9 väldesignade rum med vacker utsikt och sovplatser för 24 gäster.

Boka rum

Bo på Pater Noster

m2
Minisvit
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Utomhussäng

m2
Minisvit
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Bo på ön

m2
Minisvit
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Konferens