boka Vistelse
Utomhussäng på Pater NosterUtomhussäng på Pater NosterUtomhussäng på Pater NosterUtomhussäng på Pater Noster
scroll down
m2
2
personer
Boka rum
fr.
SEK

Utomhussäng

Med oändlig takhöjd

Kom ännu närmare naturen genom att boka den sköna Dux-sängen som är placerad utomhus längst ut på en klippa. Den perfekta platsen för en romantisk vistelse eller för en oförglömlig naturupplevelse.


Sov under bar himmel med gnistrande stjärnor och mångatan som inramning. Njut av solnedgången, månen och soluppgången till toner av fågelsång, vind och hav. Det är som ett paradis. Här ute finns inget som kan påverka ljuset vilket gör att stjärnorna gnistrar som diamanter - och det finns inga mygg, ormar, fästingar eller möss.

Vår fantastiska utomhussäng är tillgänglig under sommarmånaderna och kan endast bokas som ett tillägg i samband med rumsbokning. Den rymmer två personer och kostar 3000 SEK. Ni har tillgång till sängen under hela er vistelse. Eftersom vi lever på öns premisser och styrs av väder och vind och vårt erbjudande är beroende av väderförhållandena, är det möjligt att boka sängen först när du anländer till ön.

Det går bra att göra en preliminärbokning av sängen i samband vid rumsbokning online eller via vår mail, glöm inte uppge datum för er vistelse.

Läs mer

FYRMÄSTARENS HEM

Känn historiens vingslag

Bo i fyrmästarens hem

Oavsett säsong och väder, är ön en unik destination. Här räcker det med att du får landa och möta Moder Natur för att få en oförglömlig upplevelse.

Efter varsam renovering har Fyrmästarens hem förvandlats till ett prisbelönt hotell längst ut i havsbandet på Sveriges västkust. Med handplockad, smakfull inredning och ambitionen att låta hav och natur prägla dina intryck.

Det finns 9 väldesignade rum med vacker utsikt och sovplatser för 24 gäster.

Boka rum

Bo på Pater Noster

Green Cubes Pater Noster HotelGreen Cubes Pater Noster HotelGreen Cubes Pater Noster HotelGreen Cubes Pater Noster HotelGreen Cubes Pater Noster Hotel
m2
Minisvit
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Green Cubes

Utomhussäng på Pater NosterUtomhussäng på Pater NosterUtomhussäng på Pater NosterUtomhussäng på Pater NosterUtomhussäng på Pater Noster
m2
Minisvit
2
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Utomhussäng

Pater Noster Lighthouse Hotell HamneskärPater Noster Lighthouse Hotell HamneskärPater Noster Lighthouse Hotell HamneskärPater Noster Lighthouse Hotell HamneskärPater Noster Lighthouse Hotell Hamneskär
m2
Minisvit
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Bo på ön

Pater Noster Lighthouse HamneskärPater Noster Lighthouse HamneskärPater Noster Lighthouse HamneskärPater Noster Lighthouse HamneskärPater Noster Lighthouse Hamneskär
m2
Minisvit
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Konferens

Pater Noster HamneskärPater Noster HamneskärPater Noster HamneskärPater Noster HamneskärPater Noster Hamneskär
m2
Minisvit
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Privat ö