BOKA RUM/paket
scroll down
m2
personer
Boka rum
fr.
SEK

Bo på ön

Historiens vingslag i Fyrmästarens hem

Vakna upp och titta ut över klipporna mot det gnistrande havet. Kanske blev du väckt av måsarnas skrik, kanske av de kluckande vågorna utanför fönstret. Det kan också vara det knakande ljudet som uppstår i äldre trähus när stormarna viner utanför knuten. Det är nästan som att bo i en gammal skuta, men med fast mark under fötterna och i rymligare miljö. I dessa stilenliga bostäder känner du doften av hav och anar hur de gamla Fyrvaktarfamiljerna levde för över 150 år sedan.


Efter varsam renovering har Fyrmästarens hem förvandlats till ett prisbelönt boende längst ut i havsbandet. Med handplockad, smakfull inredning och ambitionen att låta hav och natur prägla dina intryck och ge dig en intensiv och helt unik upplevelse.

Läs mer om våra boendepaket och rum här:

Läs mer

FYRMÄSTARENS HEM

Känn historiens vingslag

Bo i fyrmästarens hem

Oavsett säsong och väder, är ön en unik destination. Här räcker det med att du får landa och möta Moder Natur för att få en oförglömlig upplevelse.

Efter varsam renovering har Fyrmästarens hem förvandlats till ett prisbelönt boende längst ut i havsbandet. Med handplockad, smakfull inredning och ambitionen att låta hav och natur prägla dina intryck.

Det finns 9 väldesignade rum med vacker utsikt och sovplatser för 24 gäster.

Boka rum

Bo på Pater Noster

m2
Minisvit
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Utomhussäng

m2
Minisvit
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Bo på ön

m2
Minisvit
personer
Pris fr.
SEK
Läs mer

Konferens